20120729

Страх в книгах




За межею страху


Толтекскій путівник до свободи і радості. Вчення Нагваля Мігеля Руїса, записане Мері Керролл Нельсон.
Завантажити


Страхи і вірування


Книга присвячена, в основному, страху. Страху натовпу, страху прийняття рішень, страху хвороб і взаємин. Страху, який і призводить до реалізації того, чого ми боїмося. Ну і звичайно, це не просто опис наших страхів і «вірувань». Ліз Бурбо, як завжди, пропонує простий і ясний спосіб змінити своє ставлення до страхів, змінити на краще своє життя.
Завантажити



Страх


Чому ви хочете позбутися від страху? Або ви стали боятися страху? Якщо ви стали боятися страху, то це новий страх. Це приклад того, як розум створює одні й ті ж структури знову і знову. Я кажу: "Не бажайте, і тоді ви досягнете божественного" ​​...
Завантажити


Приручення страху


Ця книга - самовчитель безстрашності й упевненості. Ви знайдете тут не тільки безліч технік усунення страху, але і допомогу в розкритті та розвитку своїх можливостей.
далі >>>
Завантажити



Лицем до лиця зі страхом. Путівник на шляху до близькості



Книга "Лицем до лиця зі страхом" розкриває загадку про те, що стоїть між нами і любов'ю. Щедро ділячись власним досвідом, автор досліджує виникнення і роботу страхів в нас. З ніжною підтримкою і співчуттям веде нас до відкриття нашого серця, до відродження втраченої здатності до довіри та близькості.
Завантажити



За межі страху. Розкриття люблячого серця



Книга "За межі страху" є природним і важливим продовженням його попередньої книги "Лицем до лиця зі страхом".
Продовжуючи досліджувати корені страху, з ніжною підтримкою і турботою Крішнананда розкриває перед читачем приголомшливу можливість зруйнувати владу обмежень і стереотипів, які перегороджують дорогу до любові і радості в нашому житті.
Завантажити



Загадка страху



Спектр страхів, які можуть спіткати все більше і більше людей посеред благополуччя і здається зовнішньої безпеки, вельми вражає: фобії, страх перед життям взагалі або "страх у вільному польоті", страхи, співвіднесені з тілом або хворобами, боязнь когось підвести, з чим-то не впоратися, соціальні страхи, побоювання втратити самоконтроль, та ще й досить поширені "замасковані" страхи, які проявляються у хворобливій тязі до влади, впливу, визнання і добробуту, в бажанні сподобатися внутрішньо або зовні, в наркотичній залежності, алкоголізмі, жорстокому насильстві.
До чого це все призведе?
Завантажити




Пологи без страху





Страх перед майбутніми пологами завжди турбував майбутніх мам. Найчастіше цьому сприяла і сама медицина, стверджувала, що пологи без болю неможливі.

Видатний англійський лікар Грентлі Дік-Рід довів, що це не так. Його відкриття стало справжньою революцією в медицині.

Для безболісних пологів важливі не тільки фізична підготовка організму, але і правильний психологічний та емоційний настрій майбутніх мам.

Ця книга стала настільною для сотень тисяч жінок
Завантажити




Клуб психологічних бійців. Трахни страх





На думку Олексія Іванова, єдиним засобом від усіх без винятку хвороб є СИЛЬНИЙ РОЗУМ.
Сильний розум не в сенсі рівня IQ: мова йде про здатність людини контролювати свою свідомість, концентрувати розумову енергію і вести її в потрібному напрямку.

Метою лікування за програмою доктора Іванова є відновлення процесів саморегуляції головного мозку і нормалізація роботи організму пацієнта в цілому. Іншими словами, мозок людини, при створенні певних умов, починає лікувати себе сам.
Завантажити

Комментариев нет:

Отправить комментарий