20140811

Monacoins - родич ієни, спадкоємець Bitcoin, конкурент Dogcoin

Monacoin ще мало відома, і не дуже поширена кріптовалюта. Найбільший інтерес до неї проявлений на Батьківщині - в Японії, а адже географічна концентрація цифрових валют зустрічається вкрай рідко. Через зовнішнього вигляду характеристики Monacoin часто порівнюють з параметрами Dogcoins. Кумедне протистояння валюти, що вибрала своїм символом чарівну японську породу собак Сіба-іну і занятная мордочка кота, швидше нагадує смайлик, у Monacoin.
На світ ці монети з'явилася 1 січня 2014 року. Заснована нова кріптовалюта на алгоритмі Scrypt, отже, є нащадком Bitcoin. Загальна кількість монет - 168 мільйонів. Блок- 50 монет. Загальний час - 90 секунд, швидкість хеша - 50,35 Gh / с, алгоритм складності - DigiShield Retarget. Загалом, основні характеристики типові для традиційних альткойнов.
Якщо продовжити порівняння з Догкойнамі - капіталізація Monacoins становить лише 25-30% о капіталізації Догкойнов.
За півроку існування Monacoins домоглися таких результатів: вони торгуються на п'яти біржах- три з них розташовані в Японії, одна на Британських Віргінських островах і одна - в Китаї. Приймають Monacoins в п'яти реальних фізичних і онлайнових магазинах, на аукціонних сайтах. Але головне досягнення Monacoins, безумовно, полягає в тому, що за 32 001 Monacoins придбаний абсолютно реальний земельна ділянка на території Японії.
Цікава й інша аналогія. Яку можна проводити вже не з новачком Догкойном, а з самим патріархом кріптовалют біткойнов - графік вартості Monacoins за період в три місяці нагадує скоріше міні-версію графіка самого біткойнов за трирічний період. Від ціни приблизно в три єни Monacoins злетіли до 80 йен, і в стилі біткойнов - обрушилися до 40 йен. Хоча зліт вартості Monacoins мав досить конкретну причину - він збігся з розповіддю про монетах на японському телеканалі.
Втім, творці монакойнов НЕ переслідувачі мети розробити національну валюту державного масштабу, як це сталося в Ісландії. Спочатку Monacoins виглядали в очах багатьох Майнер швидше, як ігрова валюта, але тепер ставлення до них більш ніж серйозне.
Майн Monacoins можуть декілька людей одночасно, але можна займатися Майнінг і поодинці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий